Eufy

Eufycam is het nieuwe beveiligingscamera systeem van Anker Innovations en is daarom ook wel bekend als Eufy by Anker. Eufycam beveiligingscamera’s hebben 365 dagen batterijduur voor de Eufycam 2 pro en 3 versie en 6 maanden voor de Eufycam 2C, gratis opslag op SD in de homebase en support voor Google Assistant, Alexa en Apple Homekit. Dat zijn de sterke punten van EufyCam!

Wil je een EufyCam IP camera kopen? Ontdek dan onderstaand ons assortiment. Bij IPcam-shop.nl geldt: vóór 16:00 uur besteld? Morgen in huis! Bij sommige camera’s geldt zelfs: vóór 23:59 uur besteld! Bij IPcam-shop.nl profiteer je tevens van gratis verzending bij een bestelling met een bedrag hoger dan €50,-.

Bezig met laden...

Producten 1-30 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Eufy IP-camera's bieden geavanceerde beveiligingsoplossingen voor thuis en op kantoor. Met de nieuwste technologieën zoals 2K en 4K-opnames, 100% draadloos op batterij, nachtzicht, AI functies, bewegingsdetectie en tweewegs-audio, zorgen Eufy IP-camera's voor betrouwbare bewaking en beveiliging van uw eigendommen.

Met Eufy IP-camera's kunt u eenvoudig verbinding maken met uw smartphone of tablet via een gebruiksvriendelijke app. De app stelt u in staat om uw camera's in real-time te bekijken en opnames te bekijken, waar u ook bent. Dit geeft u gemoedsrust en maakt het mogelijk om snel te reageren op elke verdachte activiteit.

Eufy IP-camera's zijn ook eenvoudig te installeren en te configureren, waardoor u snel en gemakkelijk uw beveiligingssysteem kunt opzetten. Met verschillende modellen om uit te kiezen, waaronder binnen- en buitencamera's, vindt u de perfecte Eufy IP-camera die past bij uw beveiligingsbehoeften.

Of u nu uw huis, kantoor of bedrijf wilt beveiligen, Eufy IP-camera's bieden betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossingen. Met hun geavanceerde technologieën, gebruiksvriendelijke app en eenvoudige installatie, zijn Eufy IP-camera's de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare beveiliging.

©2023 IPcam-shop