Deurbel met camera

Vraag jij je wel eens af wie er bij jou voor de deur staat als je niet thuis bent? Of belt er ‘s avonds laat nog iemand aan terwijl je niemand verwacht en doe je daarom liever niet direct de deur open? Een deurbel met camera geeft je de mogelijkheid om via je smartphone of tablet te kijken thuis of op afstand wie er voor de deur staat of stond. De beelden van de deurbel met camera kun je namelijk ook altijd terugkijken. Wil jij een deurbel met camera kopen? Dan ben je bij IPcam-shop.nl aan het juiste adres wij verkopen diverse deurbellen van de merken Eufy, Foscam en EZVIZ. Ontdek hieronder ons assortiment.

Gemak van een deurbel met camera

Of je nou op vakantie bent, op je werk zit of simpelweg gewoon heel even niet thuis bent, het is altijd fijn om te weten wie er voor je deur staat of heeft gestaan. En bestel jij regelmatig online, maar ben je niet altijd thuis om de pakketjes te ontvangen? Dan heeft de deurbel met camera een handige oplossing voor jou! Veel van onze deurbellen met camera zijn namelijk voorzien van speaker. Daardoor kun jij via een handige app tegen de bezorger praten. Daarmee kun je hem of haar instructies geven om het pakketje ergens neer te leggen of naar de buren te brengen. Ideaal, toch? Daardoor kun je ook altijd even op afstand tegen je vriend, vriendin, familie, buurvrouw, buurman, etc praten.

Deurbel met camera in ons assortiment

Overtuigd dat je een deurbel met camera wilt hebben? Dan hebben wij goed nieuws, want wij hebben een ruim aanbod, waardoor jij een deurbel met camera vindt die past bij jouw wensen en eisen. Vind je het lastig om een keuze te maken? Dit zijn onze twee favorieten:

EZVIZ by Hikvision DP2 slimme draadloze deurbel

De Ezviz by Hikvision slimme deurbel met camera is draadloos en heeft nachtzicht tot 3 meter. Met deze deurbel met camera kun je altijd, waar je ook bent, zien wie er bij de voordeur staat. De smart deurbel met camera stuurt een melding naar je smartphone, zodat je de beelden direct kunt volgen. Met automatische detectie van menselijke beweging (PIR), legt de DP1 beelden vast terwijl er realtime alarmmeldingen naar de host gestuurd worden als er iemand voor de deur staat. De deurbel met camera werkt met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

Dahua VTO2211G-WP-IP-video deurbel

De Dahua deurbel met camera. De camera kan worden geïnstalleerd door middel van een wifi netwerk. Met deze deurbel heb je zowel overdag als ‘s nachts een scherp beeld door 5m infrarood nachtzicht. Volg altijd, waar je ook bent, de beelden van de deurbel met je laptop, smartphone of tablet.

Hoe hoog moet een deurbel met camera hangen?

Een praktische vraag die we regelmatig van onze klanten krijgen is hoe hoog de deurbel met camera moet hangen. Wij adviseren om de camera tussen de 0,90 m en 1,20 m op te hangen. Op deze hoogte is namelijk de deurbel ook nog te bereiken voor kinderen en voor mensen in een rolstoel.

Service van IPcam-shop.nl

Wil je een deurbel met camera kopen? Dan ben je bij IPcam-shop.nl aan het juiste adres. Weet je nog niet welke video deurbel voor jou de beste oplossing biedt? Dan helpen wij je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Je kunt bellen naar +31 (0)23-230 2040 of lees onze informatiepagina of veelgestelde vragen rustig door. Wij vertellen je graag meer over onze slimme deurbellen.

Een groot voordeel van IPcam-shop.nl is dat je bij ons profiteert van gratis verzending bij een bestelling met een bedrag hoger dan €50,-. Is het product niet wat je verwachtte? Dan kun je het altijd gratis retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Deurbel met camera gevonden en vóór 16:00 uur besteld? Morgen in huis!* Bij veel producten geldt zelfs: vóór 23:59 uur besteld, morgen in huis.*

Ontdek ook onze andere IP camera’s, zoals de wifi IP camera’s, nachtcamera’s en 4K IP camera’s.

Loading...

11 producten

Aflopend
per page
©2023 IPcam-shop